Smeka fitta

smeka fitta

Här är så många övningar i att smeka klitoris. Ge henne sexuella komplimanger, säg till exempel "Vilken söt fitta du har" - se hennes. Min nuvarande flickvän gillar när jag smeker henne mellan benen, inte när man smeker deras hår, denna tjej att jag smeker hennes fitta. Jag tycker själv att jag är en trevlig tjej. Hej, jag heter Jennifer och ville berätta om min första lesbiska upplevelse. Jag brukar oftast ha på mig sportiga kläder.

Smeka fitta Video

Testar våra bästa sexleksaker! smeka fitta

Smeka fitta - are

Längst upp mot magen, mellan blygdläpparna, finns toppen av klitoris, alltså klitoris ollon. Har jag aldrig testat, bara sådär. Dela Tweeta Pinna Tipsa. Många väljer att lösa problemet med värktabletter — vilket faktiskt kan orsaka ännu mera huvudvärk. Att slicka fitta är en form av säkrare sex.

Smeka fitta - Sex

Men det är ett känsligt område som inte mår bra av tvål och rengöringsmedel. Annonser Kontakt Säkerhet och regler Cookies. Ögonkontakt Tro det eller ej, men även fast du ger personen all din uppmärksamhet så kan det bli lite ensamt där uppe. Ibland är rätt på sexigt, hett och spontant. Då kan de fyllas med blod och svälla upp.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *